Welkom bij Adcgroep

Visie & Missie PURA Catering

Pura is een middelgrote speler op de Bedrijfscatering markt. Pura positioneert zich aan de bovenkant van het middensegment. Bedrijven vanaf 200 medewerkers kunnen worden bediend met een dagelijkse voorziening.

Pura richt zich op het brede spectrum van het middelgrote en grote MKB en is sterk vertegenwoordigt bij bedrijven in de productie, dienstverlening, handel en logistiek. Met een gunstige prijsstelling een goede kwaliteit en een hoge mate van flexibiliteit is dit een grote markt. De regio’s waar Pura zich op richt zijn Gelderland, Noord Brabant en Limburg.

Pura heeft de ambitie om iets toe te voegen bij haar opdrachtgevers. Pura wilt bezig zijn met gezonde voeding en werknemerstevredenheid.

Visie & Missie LaVie Catering

LaVie Catering opereert aan de bovenkant van de markt. Het sleutelwoord bij opdrachtgevers is vertrouwen. In dit marktsegment en voor groepsklanten moeten events perfect verlopen. Groepsklanten zijn klanten van de bussiness-unit Pura en FFC.

Door een scherpere prijsstelling maar met behoud van de kwaliteit moet de doelgroep breder worden. Waar voorheen 80 procent van de omzet in de Randstad gerealiseerd werd wordt er nu ook regionaal veel gewerkt.

LaVie Catering is actief in heel Nederland, de Randstad biedt nog steeds een belangrijke basis maar we zien een verschuiving naar Gelderland en Noord Brabant en Limburg.

Doelen voor 2020

In 2020 moeten er twee nieuwe business units ontstaan. Dit zijn een BU Schoolcatering en een BU Mini Markt.

PURA Pauze

Scholencatering staat dicht bij bedrijfscatering. De gedachte is om een strategische overname te doen om voet aan de grond te krijgen.

In het verleden is gebleken dat het niet kunnen aanvoeren van referenties een ernstige tekortkoming is.

PURA Mini Markt

De Mini Markt is een opkomend fenomeen in de bedrijfscatering. Dit concept kan op twee manieren worden geïmplementeerd.

Een onbemande variant waar de bezoeker Cashless afrekent of de bemande variant die in de basis lijkt op een bedrijfsrestaurant.

De Mini Markt is geschikt voor grote en kleine bedrijven en kan functioneren naast een bedrijfsrestaurant.

Productie

De eigen productie faciliteiten zijn een groot pluspunt. In de breedte van de onderneming bied de eigen productie de mogelijkheid om onderscheidend te zijn en snel in te spelen op trends.

De productie omvat zowel een warme als koude kant. De productie van soepen, maaltijdcomponenten en belegd brood voor alle locaties bevinden zich op 1 locatie.

Doelen voor 2024

AdcGroep heeft de ambitie om iets toe te voegen bij haar opdrachtgevers.

%

Zelf opgewekte elektriciteit

Omzet in mln

Werknemer tevredenheid

Bedrijfslocaties

Healthy Vending locaties

Onderwijslocaties

Commerciële expoitaties

Vending Locaties

Minimarkt locaties

Co2 neutraal

Contact

Benieuwd naar de opties van AdcGroep? Neem dan contact op.

Laagveld 16,
5431 NX Cuijk

+31 (0)24 345 68 11

info@adcgroep.nl

Laat een bericht achter